Career

 

Vacature: BRAND MANAGER

 

 

Voor de verdere groei en ontwikkeling van onze twee eigen merken en nieuw te ontwikkelen merken zijn wij op zoek naar een internationaal georiënteerde Brand Manager (28 – 32 uur per week) met affiniteit met de (biologische) voedselsector. Ben jij op zoek naar een uitdagende baan binnen een organisatie waarin persoonlijk contact centraal staat en waar je wordt aangemoedigd je eigen initiatieven te verwezenlijken? Wie weet ben jij onze nieuwe Brand Manager!

 

Onze organisatie

 

DO-IT is een internationale en snelgroeiende organisatie die actief is in de import en export van 100% biologische ingrediënten. Daarnaast is DO-IT eigenaar van twee biologische merken die voornamelijk in Europa worden gedistribueerd. Verder worden in eigen huis – in ons verpakkingsbedrijf –  food ingredients verpakt tot consumentenverpakkingen voor de retail.

 

Bij DO-IT is het prettig werken door de korte communicatielijnen en de platte bedrijfscultuur. Ook het prettig ingerichte kantoor met een groene oase voor de deur, waar vissen en bijen verblijven, draagt bij aan het werkplezier van de ongeveer 70 medewerkers. DO-IT is gevestigd in Barneveld.

 

Over de functie Brand Manager

 

Als Brand Manager bij DO-IT ben je verantwoordelijk voor:

 

 • Het lanceren van nieuwe producten (productselectie, tasting, projectbrieven) op basis van trends in de markt;
 • Het bouwen en onderhouden van onze merken op onze websites en social media-kanalen;
 • Het bewaken en doorontwikkelen van de merkidentiteit;
 • Het monitoren van merkervaring en -waardering;
 • Je bent medeverantwoordelijk voor het ontwerp en aanpassingen van verpakkingen en etiketten.

 

Wie we zoeken

 

We zoeken een Brand Manager die initiatief durft te nemen en met een praktische instelling zich inzet voor het uitbouwen en uitbreiden van onze merken.

 

Daarnaast breng je met je mee:

 

         Een afgeronde HBO-opleiding op het gebied van Marketing, Communicatie of   Commerciële Economie;

         2-3 jaar werkervaring in het vakgebied van een commerciële organisatie is een  pre;

         Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, overige talen is een pre;

         Marketingervaring in FMCG;

         Up-to-date kennis van online marketing;

         Inhoudelijke kennis van en passie voor biologische landbouw is een pre;

         Je bent ondernemend, accuraat, creatief en resultaatgericht;

         Je hebt een sterke persoonlijkheid en beschikt over goede communicatieve    vaardigheden. 

 

Ons aanbod

 

De Brand Manager bieden wij een zelfstandige en uitdagende functie voor 28-32 uur per week in een compact team van accountmanagers met de nodige marketingervaring. Daarnaast bieden we een reiskostenvergoeding, 24 vrije dagen per jaar (o.b.v. fulltime), een pensioenregeling, vakantiegeld, en deelname aan de winstuitkering.

 

Interesse of meer informatie?

 

Zie jij jezelf terug in deze vacature? Stuur dan vóór 15 januari een motivatiebrief met cv naar Aart-Jan Knauff, BU Manager Consumer Brands via aartjan@organic.nl

 

DO-IT b.v.

Hermesweg 7

3771 ND Barneveld

Telefoon: 085 4870433

 

 

Vacature: HR-manager, DO-IT

 

Voor ons kantoor in Barneveld zijn wij per direct op zoek naar een HR-manager met affiniteit met de (biologische) voedselsector. Ben jij op zoek naar een HR-functie binnen een organisatie waarin persoonlijk contact centraal staat en waar je wordt aangemoedigd je eigen initiatieven te verwezenlijken? Wie weet ben jij dan onze nieuwe HR-manager!

 

Onze organisatie

DO-IT is een succesvolle, internationale en snelgroeiende organisatie die actief is in de import en export van 100% biologische ingrediënten. Ook is DO-IT eigenaar van twee biologische merken die voornamelijk in Europa worden gedistribueerd, en op onze verpakkingsafdeling worden ingrediënten verpakt tot consumenteneenheden, bestemd voor de natuurwinkels in Nederland, België en Duitsland.

 

Bij DO-IT is het prettig werken door de korte communicatielijnen en de platte bedrijfscultuur. Ook het prettig ingerichte kantoor met een groene oase voor de deur, waar vissen en bijen verblijven, draagt bij aan het werkplezier van de ongeveer 70 medewerkers. DO-IT is gevestigd in Barneveld.

 

Over de functie HR-manager

Als HR-manager bij DO-IT rapporteer je aan de algemeen directeur en ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen, adviseren en faciliteren van het primair proces op het HR vakgebied. Je bent mede verantwoordelijk voor de totstandkoming van het strategisch organisatiebeleid en ontwikkelt als afgeleide hiervan het HR beleid.  Zo bouw je verder aan een gezonde organisatie.

 

Jouw top 3 verantwoordelijkheden

Beleidsontwikkeling:

 • Volgen en signaleren interne en externe ontwikkelingen en het vertalen van deze ontwikkelingen naar mogelijkheden voor de organisatie
 • Signaleren van knelpunten en het ondernemen van verbeteracties

 

Bedrijfsvoering:

 • Opstellen HR begroting samen met de controller, beheren en bewaken van budget
 • Aanleveren HR gerelateerde rapportages
 • Bewaken en faciliteren van de uitvoering van diverse overleg- en samenwerkingsvormen

 

Personeelsmanagement:

 • Optimaliseren van in- en uitstroomprocessen
 • Begeleiden huidige medewerkers, talentmanagement
 • Performance management en beloning
 • Begeleiding van zieke medewerkers
 • Implementeren van nieuwe HR software

 

Wie we zoeken

We maken graag kennis met een HR-professional die meerdere jaren ervaring heeft in een vergelijkbare functie of iemand die toe is aan een volgende stap, die met een frisse blik naar onze organisatie kijkt.

 

Daarnaast breng je met je mee:

 • Een afgeronde HBO/WO-opleiding op het gebied van HR of een ander relevant vakgebied
 • Een duidelijke visie op het HR-vak, je geeft hierover gevraagd en ongevraagd advies binnen het MT en aan de directie
 • Goede sociale vaardigheden, een tactvolle houding, luistervaardigheid, overtuigingskracht, het vermogen om tegenstellingen te overbruggen
 • Je beschikt over een goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid, zowel in het Nederlands als in het Engels

Wat kun je van ons verwachten?

We bieden jou als nieuwe HR-manager een full time dienstverband (32 uur is ook bespreekbaar). Daarnaast bieden we een reiskostenvergoeding, 24 vrije dagen per jaar, een pensioenregeling, vakantiegeld en deelname aan de winstuitkering.

 

Interesse of meer informatie?

 

 

Zie jij jezelf terug in deze vacature? Stuur dan vóór 15 januari een motivatiebrief met cv naar Joke van Veen, HR-manager via joke@organic.nl.

 

DO-IT b.v.

Hermesweg 7

3771 ND Barneveld

Telefoon: 085 4870433